Arbëri

Orlando pret liberalizim të shpejtë të vizave për kosovarët

Foto: Koha / ilustrim
 

Ambasadori i Italisë në Kosovë, Nicola Orlando, pret liberalizim të shpejt të vizave për qytetarët e Kosovës.

Ka falënderuar Kroacinë që deri tash ka qenë në krye të Presidencës së Bashkimit Evropian, dhe i ka uruar fat Gjermanisë, e cila merr timonin më 1 korrik 2020.