Arbëri

Sindikatat paralajmërojnë masa pas shfuqizimit të Ligjit për Paga

 

Dy nga sindikatat më të mëdha në Kosovë, ajo e Arsimit dhe ajo e Shëndetësisë, kanë paralajmëruar masa pas shfuqizimit të Ligjit për Paga.

Teksa Federata e Sindikatave të Shëndetësisë ka paralajmëruar masa të menjëhershme, nëse s’ka reflektim nga institucionet, ajo e Arsimit ka paralajmëruar se, nëse kalon situata e pandemisë, shtatori mund të sjellë greva të punëtorëve të arsimit.