Arbëri

Moti sot në Kosovë

Moti sot në Kosovë

Sot dhe nesër në Kosovë do të vijojë situatë e ngjashme meteorologjike. Masat e nxehta të ajrit me origjinë afrikane vazhdojnë me të njëjtën ritëm, sa i përket fushave termike.

Do të ketë orë të gjata me diell dhe erëra të lehta deri mesatare.