Arbëri

BQK, OEK dhe OEAK koordinojnë propozimet për rimëkëmbje ekonomike

BQK, OEK dhe OEAK koordinojnë propozimet për rimëkëmbje ekonomike
 

Banka Qendrore e Kosovës, Oda Ekonomike e Kosovës dhe Oda Amerikane kanë koordinuar propozimet për rimëkëmbjen ekonomike.

Në kuadër të takimeve të rregullta me qëllim të koordinimit të propozimeve të përbashkëta për rimëkëmbjen ekonomike pas shpërthimit të pandemisë COVID19, guvernatori i Bankës Qendrore të Kosovës Fehmi Mehmeti priti në takim kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës Berat Rukiqi si dhe drejtorin ekzekutiv të Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë Arian Zeka.