Arbëri

Asgjë konkrete rreth riaktulizimit të Institutit për Hulumtimin e Krimeve të Luftës

Foto: Prekaz / Arkiv / Alban Bujari / KOHA
 

Instituti për Hulumtimin e Krimeve të Luftës në Kosovë, duket se nuk është në plan të Ministrisë së Drejtësisë për t’u riaktualizuar, të paktën, jo në një të ardhme të afërt.

Ministri i Drejtësisë, Selim Selimi, i ka thënë KOHËS se fillimisht duhen bërë analiza dhe vlerësimi i gjendjes aktuale, kësisoj, ka shtuar se edhe koordinimi me institucionet tjera është i domosdoshëm.