Arbëri

Kritikohet vendimi i Qeverisë për emërimin e koordinatorit të Këshillit të ekspertëve për dialogun

Vendimi i Qeverisë së Kosovës për të themeluar Këshillin e Ekspertëve dhe për të emëruar një koordinator për dialogun me Serbinë është kritikuar nga shoqëria civile.

Visar Xhambazi, hulumtues në organizatën “Demokraci për Zhvillim”, thotë se grupet e pozitat e tilla Qeveria e Kosovës është duke i bërë për të rehatuar zyrtarë të partive që i ka në koalicion, raporton KOHA.