Arbëri

Komisioni i Ndihmës Shtetërore evidenton shkelje nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik

Komisioni i Ndihmës Shtetërore evidenton shkelje nga Ministria e Zhvillimit Ekonomik

Ministria e Zhvillimit Ekonomik dhe Ambientit (MZHEA) ka nisur të bëjë pagesa për një skemë në kundërshtim me ligjin. Kështu të paktën ka vlerësuar Komisioni i Ndihmës Shtetërore, që ka mbajtur një takim të rregullt të premten.

Ky komision ka marrë vendim rreth skemës së ndihmës shtetërore për “Projektin për Ekonominë Digjitale të Kosovës, financimi i lidhshmërisë digjitale”. Paratë për këtë projekt janë siguruar nga një kredi që Qeveria e Kosovës e ka pranuar nga Banka Botërore, kurse ndihmën e jep MZHEA.