Arbëri

Ruge dënon kërcënimin e Gani Kocit: I papranueshëm e i stilit mafioz

Ruge dënon kërcënimin e Gani Kocit: I papranueshëm e i stilit mafioz

Kërcënime të papranueshme të stilit mafioz i ka quajtur Boris Ruge thirrjen e Gani Kocit të PDK-së për të “mbyllur me beton” personalitete të shumta të Kosovës.

Ruge, zv.kryesues i Konferencës së Munichut dhe diplomati gjerman që ka shërbyer si ambasador në disa vende, ka kërkuar përmes një statusi në Twitter që këtë rast duhet ta trajtojë Qeveria Hoti dhe Policia, ashtu si edhe SHBA-ja dhe BE-ja.