Arbëri

Bulevardi Bill Clinton mbushet me flamuj amerikanë

Bulevardi Bill Clinton mbushet me flamuj amerikanë
Foto: KOHA
 

4 Korriku shënon ditën e shpalljes së Pavarësisë së Shteteve të Bashkuara të Amerikës, e sot shënohet 244 vjetori.

Në nderim të kësaj feste sot Bulevardi Bill Clinton është mbushur me flamuj amerikanë, në shenjë mirënjohje për SHBA-në për çlirimin dhe shtetndërtimin e Kosovës, transmeton KOHA.