Arbëri

Kim: Amerikanët e shqiptarët, të bashkuar

Kim: Amerikanët e shqiptarët, të bashkuar

Ambasadorja e SHBA në Tiranë, Yuri Kim, ka thënë përmes një video-mesazhi në Facebook, se ky 4 korrik do të jetë ndryshe nga të tjerët.

Kim u shpreh se ndonëse duhet të qëndrojnë të distancuar fizikisht, amerikanët dhe shqiptarët janë po aq afër dhe të bashkuar si gjithmonë.