Arbëri

Osmani thirrje Qeverisë ta sjellë në Kuvend Ligjin për parandalimin e COVID-19

 

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, i ka bërë thirrje Qeverisë së Kosovës ta sjellë në Kuvend Ligjin për Parandalimin e Pandemisë COVID-19 për t’u miratuar, pas raportimit për 6 vdekje të reja të shtunën nga koronavirusi.

“Sot ishte ditë e rëndë për Kosovën. Humbëm gjashtë jetë njerëzish nga virusi Covid-19. Jetët, edhe kur shtrëngohemi t'i përmbledhim në numra, nuk janë numra, sepse prapa secilës jetë, prapa secilës humbje, qëndron një histori njerëzore, qëndron dhimbja e prindërve për fëmijët e tyre ose e fëmijëve për prindërit dhe në fund dëshpërimi për humbjen e madhe”, shkruan Osmani në Facebook.