Arbëri

Tetë kolegje nuk akreditohen, tri prej tyre do të mbyllen

Tetë kolegje nuk akreditohen, tri prej tyre do të mbyllen
 

Tetë nga 14 institucionet e arsimit të lartë që kanë qenë në proces për akreditim institucional nuk janë akredituar nga Këshilli Shtetëror i Cilësisë (bordi) i Agjencisë së Kosovës për Akreditim, në mbledhjen e tij të fundit. Të gjitha janë kolegje private.

Institucionet e arsimit të lartë që nuk kanë marrë akreditim institucional janë Kolegji Dukagjini, Kolegji Fama, Kolegji Iliria, kolegji “Pjetër Budi”, Kolegji Tempulli, Kolegji Arbëri, dhe Kolegji Biznesi, shkruan KOHA.