Arbëri

Fluturimet në “Adem Jashari” nga 9 korriku në intervale 45 minuta ndërmjet aterrimeve

Fluturimet në “Adem Jashari” nga 9 korriku në intervale 45 minuta ndërmjet aterrimeve
 

Qeveria e Republikës së Kosovës, pas shqyrtimit, ka miratuar vendimin për plotësimin dhe ndryshimin e Vendimit të Qeverisë Nr. 02/08 të datës 23 qershor 2020 për rifillimin e fluturimeve në Aeroportin Ndërkombëtar të Prishtinës “Adem Jashari”.

Me plotësimet dhe ndryshimet e miratuara fluturimet në ANP “Adem Jashari” do të organizohen në intervale prej minimum 45 minutave ndërmjet aterrimeve, transmeton KP.