Arbëri

Zemaj: Mosrespektuesit e rregullave do të përballen me sanksione ligjore

Zemaj: Mosrespektuesit e rregullave do të përballen me sanksione ligjore
Foto: Alban Bujari / KOHA

Ministri i Shëndetësisë, Armend Zemaj, përmes një postimi në Facebook ka thënë se për mosrespektuesit e rregullave do të ketë sanksione ligjore.

“Sot nis zbatimi i masave të reja anti-Covid-19. Jo nga deshira, por nga imperativi i situatës së krijuar nga mosrespektimi i masave liruese. Mosrespektuesit e rregullave do të kenë sanksione ligjore. Në mbikëqyrje të zbatimit të masave do të jenë inspektorët e inspektorateve (Inspektorati Sanitar i Agjencisë së Ushqimit dhe Veterinarisë, i Ministrisë së Tregtisë dhe Industrisë, Inspektoratet Komunale, dhe mekanizmat e sigurisë etj). Komunat do të riaktivizojnë plotësisht shtabet emergjente”, ka shkruar Zemaj.