Arbëri

Qeveria ka kohë deri të premten të japë mendim rreth projektligjit për pandeminë

 

Projektligji për menaxhimin dhe parandalimin e pandemisë, i hartuar në prill të këtij viti, tash e gati një muaj nuk është shqyrtuar nga Qeveria e Kosovës.

Ekzekutivit i kanë mbetur edhe katër ditë që të japë opinionin për këtë projektligj, hartimin e të cilit e ka kërkuar edhe Gjykata Kushtetuese, raporton KOHA.