Arbëri

Vuçiq: Për Kosovën do të na bëjnë presion që të humbim

Vuçiq: Për Kosovën do të na bëjnë presion që të humbim

Një verë dhe një vjeshtë të vështirë për Serbinë lidhur me çështjen e Kosovës ka paralajmëruar të martën pasdite presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq.

Në një prononcim publik Vuçiq ka folur për masat e reja të Serbisë në luftë ndaj koronavirusit, por ka folur edhe për bisedimet e Kosovës me Serbinë.