Arbëri

Në kohën kur po shënohen shifra rekorde, MSH-ja e Infektivja s’japin detaje për rastet me COVID-19

Në kohën kur numri i të infektuarve me COVID-19 ka shënuar shifra rekorde në Kosovë, institucionet shëndetësore po tregohen jotransparente në dhënien e informacioneve për gjendjen me pandeminë në Kosovë.

Institucionet shëndetësore kanë filluar që të mos japin detaje për rastet e vdekjeve dhe për numrin e saktë të viktimave.