Arbëri

Sipas Vuçiqit, në veri të Kosovës do të respektohen masat e Serbisë

Sipas Vuçiqit, në veri të Kosovës do të respektohen masat e Serbisë

Në veri të Kosovës, në qytetet e banuara me shumicë serbe, do të respektohen masat që janë në përputhje me masat e Qeverisë së Serbisë në luftë ndaj COVID-19. Kështu të paktën ka thënë presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq në një deklarim publik të martën mbrëma.

Agjencia e lajmeve Tanjug, ka raportuar se “Vuçiq ka thënë se situata në veri të Kosovës është më e vështirë se që ka qenë dhe se autoritetet në veri do të ndërmarrin masa shumë kufizuese, në përputhje me masat e Qeverisë së Serbisë”.