Arbëri

Komunat në veri të vendit futen në karantinë

Komunat në veri të vendit futen në karantinë

Për shkak të përkeqësimit të situatës epidemiologjike dhe rritjes së numrit të infektuarve, shtabi i krizës i katër komunave në veri të Kosovës ka vendosur të martën mbrëma që të ndalohet lëvizja e qytetarëve nga ora 21:00 deri në pesë të mëngjesit.

Sipas njoftimit, vendimi është marrë pas sugjerimit të profesionistëve, ndërsa të drejtën e lëvizjes do ta kenë vetëm përgjegjësit për luftë ndaj pandemisë dhe përgjegjësit për rend e siguri.