Arbëri

QKUK: Furnizimi me oksigjen në klinika është stabil

QKUK: Furnizimi me oksigjen në klinika është stabil
Foto: Alban Bujari / KOHA

QKUK-ja përmes një komunikate për media bën të ditur se furnizimi me oksigjen në klinika është stabil.

KOHA sot ka raportuar se dje për 30 minuta ka pasur ndërprerje të oksigjenit kryesor në Mjekësinë Sportive ku të hospitalizuar janë 15 pacientë me COVID-19, dhe falë intervenimit të shpejtë nuk ka pasur pasoja në pacientë.