Arbëri

Edhe në 4 komunat veriore, si në pjesën tjetër të Kosovës, kufizohet lëvizja nga ora 21:00 deri në 05:00

Edhe në 4 komunat veriore, si në pjesën tjetër të Kosovës, kufizohet lëvizja nga ora 21:00 deri në 05:00

Për shkak të përkeqësimit të situatës epidemiologjike dhe rritjes së numrit të rasteve me koronavirus, shtabet e krizave të katër komunave në veri të Kosovës kanë vendosur të kufizojnë lëvizjen, ashtu si në pjesën tjetër të Kosovës.

Vendimi që kufizon lëvizjen nga ora 21:00 deri në 05.00 në këto komuna hyn në fuqi sonte.