Arbëri

Osmani kërkon shkarkimin e anëtarëve të Listës Serbe

Osmani kërkon shkarkimin e anëtarëve të Listës Serbe

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani, ka bërë thirrje që të shkarkohen anëtarët e Listës Serbe.

Ajo ka ftuar të githa partitë politike të Kosovës që të mbështesin miratimin e një rezolute në Kuvend me të cilën kërkohet nga Qeveria që t’i shkarkojë anëtarët e saj, të cilët i janë bashkangjitur presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq, në fushatën politike dhe diplomatike kundër Kosovës.