Arbëri

ProPay - Kuleta juaj Digjitale nga Banka ProCredit dhe Mastercard®

ProPay - Kuleta juaj Digjitale nga Banka ProCredit dhe Mastercard®
Artikull i sponsorizuar

Banka ProCredit lanson shërbimin më të ri Kuletën Digjitale ProPay

Në vazhdën e digjitalizimit të shërbimeve bankare, për të ju mundësuar klientëve të saj realizimin e pagesave në mënyrë të shpejtë, të sigurt dhe efikase, Banka ProCredit lansoi Kuletën Digjitale “ProPAY”.

Ky shërbim është pjesë e Aplikacionit Mobil të Bankës brenda të cilit klientët mund të gjejnë një mori të shërbime të avancuara.