Arbëri

Cakaj shkarkon të gjithë stafin e Ambasadës shqiptare në Athinë

Cakaj shkarkon të gjithë stafin e Ambasadës shqiptare në Athinë

Ministri në detyrë për Europën dhe Punët e Jashtme, Gent Cakaj, ka shkarkuar të gjithë stafin e Ambasadës shqiptare në Athinë, përfshirë edhe ambasadoren.

Një burim nga MPEJ i tha gazetarit të Top Channel, Muhamed Veliu, se kjo fortunë në Ambasadën shqiptare në Athinë është motivuar nga Cakaj me mos performancë dhe shërbime të dobëta ndaj komunitetit shqiptar.