Arbëri

Në 24 orët e fundit në Shqipëri janë konfirmuan 82 raste të reja me Covid-19

Në 24 orët e fundit në Shqipëri janë konfirmuan 82 raste të reja me Covid-19

Vazhdon rritja e rasteve të reja me koronavirus në Shqipëri, shtrimet në Infektiv dhe rendohet gjendja shëndetësore e të shtruarve.

Testimi i bërë në personat e dyshuar gjatë 24 orëve të fundit ka konfirmuar 82 raste të reja me COVID-19.