Arbëri

Rukiqi thirrje deputetëve: Sa më parë të adresohen kërkesat e sektorit privat

Rukiqi thirrje deputetëve: Sa më parë të adresohen kërkesat e sektorit privat

Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, u është drejtuar me një letër publike deputetëve të Kuvendit që t’i lënë anash inatet politike dhe të bëhen bashkë në të mirë të qytetarëve të vendit.

Ai ka thënë se është nevojë urgjente që të adresohen sa më parë kërkesat e sektorit privat që të përkrahen kërkesat e tyre.