Arbëri

Mbretëria e Bashkuar rihapet për disa vende, jo për Kosovën

Mbretëria e Bashkuar rihapet për disa vende, jo për Kosovën

Udhëtarët e dhjetëra vendeve që arrijnë në Mbretërinë e Bashkuar, nga sot, nuk do të duhet të vetizolohen për dy javë, për shkak të koronavirusit.

Rregullat që janë vendosur në fillim të qershorit, janë lehtësuar për udhëtarët e më shumë se 60 vendeve dhe territoreve britanike.