Arbëri

Osmani e quan të turpshëm bllokimin e ligjit anti-COVID

Osmani e quan të turpshëm bllokimin e ligjit anti-COVID

Kryetarja e Kuvendit të Kosovës, Vjosa Osmani e ka quajtur të turpshëm bllokimin nga Qeveria të ligjit anti-COVID.

Ajo ka thënë se kjo nismë ligjore e Kuvendit do ta mundësonte zbatimin adekuat dhe të ligjshëm të masave kundër përhapjes së koronavirusit.