Arbëri

Ndalohen vizitat në burgjet e Kosovës

 

Shërbimi i Korrektues i Kosovës ka vendosur që të ndalohen vizitat familjare, të avokatëve dhe të tjerat për të gjithë të burgosurit në burgjet e Kosovës, pas përkeqësimit të situatës me koronavirusin në vend.

Vendimi vlen duke nisur nga 11 korriku.