Arbëri

​17 pacientë me COVID-19 në gjendje kritike

​17 pacientë me COVID-19 në gjendje kritike

17 pacientë me koronavirus nga 282, që janë të shtrirë në klinikat e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës dhe shtatë spitalet e përgjithshme, janë në gjendje kritike, ka njoftuar QKUK-ja.

Në njoftimin e përditshëm, Shërbimi Spitalor Klinik Universitare ka bërë të ditur se në QKUK janë të shtrirë 160 pacientë, ndërsa 122 janë në spitalet e përgjithshme.