Arbëri

Me peticion online kërkohet “Drejtësi për Kujtimin”

Aktivistë të shoqërisë civile kanë zhvilluar një aksion simbolik përpara Këshillit Prokurorial të Kosovës në Prishtinë në një vjetorin e vrasjes dhe përdhunimit të Kujtim Veselit, djalit 11 vjeçar nga Fushë Kosova.

Këta aktivistë gjithashtu kanë bërë lansimin e peticionit: Drejtësi për Kujtimin!