Arbëri

Thaçi dhe Borrell pajtohen për zgjatje teknike njëvjeçare të mandatit të EULEX-it

Thaçi dhe Borrell pajtohen për zgjatje teknike njëvjeçare të mandatit të EULEX-it
Foto: Driton Paçarada / KOHA

Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, është pajtuar për zgjatje teknike njëvjeçare të mandatit të misionit të EULEX-it me një letërkëmbim me Përfaqësuesin e Lartë për Politikë të Jashtme dhe Siguri të BE-së, Josep Borrell, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

Tutje bëhet e ditur se zgjatja teknike po bëhet pasi që pandemia ka pamundësuar negociatat për të ardhmen e mandatit të EULEX-it.