Arbëri

Oda Amerikane thirrje partive politike të shmangin diskursin konfliktnxitës

Oda Amerikane thirrje partive politike të shmangin diskursin konfliktnxitës

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë përsërit qëndrimin e saj se diskursi thellësisht përçarës politik brenda institucioneve dhe jashtë tyre pengon arritjen e konsensusit nacional dhe tejkalimin e vështirësive të krijuara pas shpërthimit të pandemisë COVID19, bëhet e ditur përmes një komunikate për media.

“Dialogu konstruktiv ndërmjet hisedarëve politikë në rend të parë nuk ka alternativë, për shkak të nevojës për menaxhimin e pandemisë COVID19 si dhe të gjitha pasojave të shkaktuara nga ajo në aspektin shëndetësor, si dhe atë ekonomik e social”, thuhet në komunikatë.