Arbëri

Ahmeti: Gjendja e jashtëzakonshme nuk nënkupton automatikisht masa të mbylljes

Ahmeti: Gjendja e jashtëzakonshme nuk nënkupton automatikisht masa të mbylljes
 

Kreu i Komunës së Prishtinë, Shpend Ahmeti, përmes një postimi në Facebook ka thënë se gjendja e jashtëzakonshme nuk nënkupton automatikisht masa të mbylljes.

“Gjendja e jashtëzakonshme - është diskutuar nga qeveria dhe do të diskutohet nesër nga institucionet që e kanë kompetencën për ta kërkuar nga Kuvendi. Gjendja e jashtëzakonshme është instrument për të marr vendime më shpejtë. Kjo nuk nënkupton automatikisht masa të mbylljes etj”, thotë Ahmeti. “Ende nuk kemi parë propozimet e masave për të vlerësuar se a janë të mira apo jo. Përderisa krejt komunat janë të brengosura për numrin e rritur të të prekurve, megjithatë nuk është paramenduar e as kërkuar mbyllja e plotë”.