Arbëri

22 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë

22 pacientë me COVID-19 në gjendje të rëndë

301 pacientë me COVID-19 janë të shtrirë në klinikat e QKUK-së dhe në shtatë spitalet publike që janë nën menaxhimit e Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar të Kosovës.

Kjo është bërë e ditur të shtunën pasdite. Në QKUK janë të shtrirë 186 pacientë, ndërsa në spitalet e përgjithshme 115 të tjerë.