Arbëri

Krasniqi nis inspektimin e marketeve, kërkon zbatimin e masave kundër COVID-19

Krasniqi nis inspektimin e marketeve, kërkon zbatimin e masave kundër COVID-19

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi së bashku me inspektorët e tregut ka nis inspektimin te disa operatorë ekonomikë për të parë nga afër zbatueshmërinë e masave anti COVID-19.

Ministri Krasniqi ka kërkuar nga operatorët respektim të masave për mbrojtje nga pandemia, derisa ka shprehur interesim edhe për cilësinë dhe sasinë e produkteve.