Arbëri

McAllister: Shkëmbimi i territoreve nuk është çështje për diskutim

McAllister: Shkëmbimi i territoreve nuk është çështje për diskutim

Kryetari i Komitetit të Punëve të Jashtme të Parlamentit Evropian, David McAllister, e ka quajtur lajm pozitiv rinisjen e bisedimeve ndërmjet Kosovës dhe Serbisë.

Ai ka thënë se ky dialog është interes strategjik i Bashkimit Evropian.