Arbëri

Ministri Kuçi kërkon nga Telekomi raport dhe rekomandime si të dilet nga kriza

Ministri Kuçi kërkon nga Telekomi raport dhe rekomandime si të dilet nga kriza

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi, u ka kërkuar udhëheqësve të Telekomit raport për gjithë rrjedhën që çoi deri te bllokimi i llogarive bankare nga përmbaruesi privat.

Kuçi ka pritur sot anëtarët e Bordit, Menaxhmentit dhe të Sindikatës e Telekomit të Kosovës.