Arbëri

A ka shpresë pas 20 vjetësh? Të pagjeturit, temë e dialogut në Bruksel

A ka shpresë pas 20 vjetësh? Të pagjeturit, temë e dialogut në Bruksel
Foto: Alban Bujari \ KOHA

Edi Dylhasi nga Gjakova, prej vitesh kërkon të dijë për fatin e burrit, Myrtezasë dhe vjehrrit të saj Skënderit, që rezultojnë në listën e personave të pagjetur që nga lufta e fundit në Kosovë.

Dylhasi thotë se ka protestuar me dhjetëra herë duke kërkuar që të dijë se çfarë ka ndodhur me familjarët e saj.