Arbëri

Tre liderët institucionalë, të lëçitur mes vete

Tre liderët institucionalë, të lëçitur mes vete

Tre përfaqësuesit më të lartë të shtetit janë lëçitur mes vete. Presidenti Hashim Thaçi, kryeparlamentarja Vjosa Osmani dhe kryeministri Avdullah Hoti, prej rreth një muaji nuk kanë zhvilluar asnjë komunikim direkt dhe as nuk janë takuar.

E dhëna është konfirmuar nga këshilltarë të këtyre zyrtarëve të lartë shtetërorë, por të cilët kanë folur vetëm në kushte anonimiteti. Ndërkaq, informata për çështjen e njëjtë kanë refuzuar të japin në dy nga tri institucionet, në të cilat gazeta ka adresuar pyetje, raporton KOHA.