Arbëri

LDK-ja mbështet PDK-në për projektligjin për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK-së

 

Partia Demokratike dhe Lidhja Demokratike e Kosovës, po vlerësojnë se Projektligji për mbrojtjen e vlerave të luftës së UÇK-së, duhet të trajtohet pa dallime politike, derisa u zotuan se nuk do të mungojë kontributi i tyre në këtë drejtim.

Këto qëndrime i bënë të ditura në tryezën e përbashkët, në mes të grupeve parlamentare si dhe organizatave OVL UÇK, SHIL UÇK, SHFD UÇK.