Arbëri

Thaçi i quan heronj punëtorët shëndetësorë

Thaçi i quan heronj punëtorët shëndetësorë

Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, i ka quajtur heronj punëtorët shëndetësorë gjatë vizitës që u ka bërë atyre të martën.

Drejtues të Shërbimit Spitalor dhe Klinik Universitar i Kosovës, të Institutit Kombëtar të Shëndetësisë Publike dhe të klinikave të Qendrës Klinike Universitare i kanë raportuar atij për punën dhe organizmin e stafit për të luftuar pandeminë COVID-19.