Arbëri

Hoti: Dialogu i ndërmjetësuar nga BE-ja në Bruksel, i koordinuar me SHBA-në

Hoti: Dialogu i ndërmjetësuar nga BE-ja në Bruksel, i koordinuar me SHBA-në
Foto: Ilustrim

Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti vizitoi Spitalin e Forcës së Sigurisë së Kosovës në Ministrinë e Mbrojtjes, nga ku foli për menaxhimin e pandemisë dhe dialogun.

Sa i përket dialogut, Hoti tha se dialogu që ndërmjetësohet nga BE-ja është plotësisht i koordinuar me SHBA-në.