Arbëri

Fluidi ua uron të gjithë besimtarëve myslimanë festën e Kurban Bajramit!

Fluidi ua uron të gjithë besimtarëve myslimanë festën e Kurban Bajramit!
Artikull i sponsorizuar

Kompania Fluidi me brendet e saj: Rc Cola, Red Rain, Mighty Rain, Jaffa Champion dhe vajin Floil ua uron të gjithë qytetarëve të besimit mysliman festën e Kurban Bajramit!
Edhe në këtë festë të rëndësishëm për besimtarët myslimanë, Fluidi do të jetë pjesë e tryezave në çdo familje me produktet e saj, duke mundësuar që çdo festë të shijojë më mirë.

Me fat Festa e Kurban Bajramit nga Kompania Fluidi!