Arbëri

Selimi në Burgun e Sigurisë së Lartë: Të burgosurit duhet t’i trajtojmë me dinjitet

 

Ditën e Kurban Bajramit, ministri i Drejtësisë, Selim Selimi zgjodhi që të vizitojë të burgosurit në Burgun e Sigurisë së Lartë në Gërdoc të Podujevës.

Ai në këtë vizitë ishte i shoqëruar nga kryeimami i Bashkësisë Islame të Kosovës, Sadri Bajgora dhe drejtori i përgjithshëm i Shërbimit Korrektues të Kosovës , Nehat Thaçi.