Arbëri

Hoti: Kosova s’do të shndërrohet në shtet policor, por jemi të obliguar ta ruajmë shëndetin e qytetarëve

Hoti: Kosova s’do të shndërrohet në shtet policor, por jemi të obliguar ta ruajmë shëndetin e qytetarëve

Kryeministri Avdullah Hoti, ka thënë se sot ministrin e Shëndetësisë, Armend Zemaj dhe drejtorin e SHSKUK-së, Valbon Krasniqi dhe drejtorin e IKSHP-së, Naser Ramadani dhe me ekspertë shëndetësorë, sot kanë vlerësuar situatën me covid-19 dhe përgatitjet që duhet të ndërmarrin në javët në vijim.

Përmes një postimi në Facebook, ai ka thënë se në javët në vijim do të krijojnë kapacitete shtesë me shtretër dhe staf shëndetësor.