Arbëri

Inspektorët me orar të zgjatur me qëllim të zbatimit të masave

Inspektorët me orar të zgjatur me qëllim të zbatimit të masave

Në shumicën e komunave janë duke u zhvilluar aktivitete të shtuara të inspektimeve që nga hyrja në fuqi të masave të reja nga Qeveria e Kosovës në luftimin e pandemisë COVID-19.

Gjatë veprimtarisë së Inspeksioneve komunale në bashkëpunim dhe koordinim me të gjitha institucionet e tjera të përfshira ditëve të fundit iu është kërkuar nga subjektet afariste të respektojnë masat e marra nga Qeveria.