Arbëri

Hajdari pas shkarkimit të bordeve: Qeveria Hoti po punon për shtetin e kapur

Foto: Driton Paçarada / Koha
Foto: Koha / Arkiv
 

Ish-ministrja e MEPTINIS (Ministria e Ekonomisë, Punës, Tregtisë, Ndërmarrësisë dhe Investimeve Strategjike), në Qeverinë Kurti, Rozeta Hajdari, ka reaguar pas shkarkimit të bordeve në katër ndërmarrje publike nga Qeveria Hoti.

Thotë se Qeveria Hoti, “po punon për shtetin e kapur dhe kundër kushtetutës e ligjit”.