Arbëri

IKSHPK-ja kritikohet për mbrojtjen e Hotit dhe për “të drejtën që çdokush e ka të infektohet”

 

Instituti Kombëtar i Shëndetit Publik të Kosovës në mbrëmjen e së hënës u bë pjesë e debatit publik, shkaku i një deklarate që e postoi në rrjete sociale.

Pas kritikave që iu drejtuan kryeministrit Hoti se pas testimit për COVID-19 nuk i ka zbatuar rekomandimet për vetizolim, Instituti në këtë deklaratë ka shtuar se “Gjithkush ka të drejtë të infektohet”, raporton KOHA.