Arbëri

Miratohet plani i punës së Komisionit Hetimor lidhur me procesin e privatizimit

Miratohet plani i punës së Komisionit Hetimor lidhur me procesin e privatizimit
Foto: LDK

Në mbledhjen e Komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë u miratua plani i punës.

GP i Lidhjes Demokratike, ka njoftuar përmes Facebook-ut dhe ka thënë se aty morën pjesë deputetja Doruntinë Maloku dhe deputetët Shkumbin Gashi e Fidan Rekaliu.